• Informatie

  Informatie

  Deze Buitenschoolse opvang locatie is gevestigd op sportpark de Paperclip aan de Parkzichtlaan. Ook Jansens Sidonia kenmerkt zich door de typische kinderparadijs Jansen & Jansen style met frisse kleuren, leuke Kitsch Kitchen kleedjes en de beroemde kasten van “Kast van een Huis’. Op de buitenschoolse opvang van Jansens Sidonia Paperclip vangen wij kinderen op van de volgende scholen. De Oase, De Jazzsingel, De Ridderhof, De Boomgaard en de scholen in Forum ’t Zand ( Montessori Arcade en OBS ’t Zand ).

 • Activiteiten

  Activiteiten

  Wij bieden een breed scala aan activiteiten aan met steeds weer een nieuw thema in een cyclus van 6 weken. Workshops zijn een vast onderdeel van het 6 wekelijkse programma en sluiten aan bij het thema. We kunnen veel zelf maar niet alles, dus soms laten we de workshops geven door externen.Aan het einde van elke cyclus ontvangt elk kind digitaal een persoonlijk dagboek met daarin leuke verhalen en foto’s van alle activiteiten. Tijdens schoolvakanties bieden wij een speciaal activiteitenprogramma . Dit programma bestaat uit een breed scala van binnen en buiten activiteiten en workshops. Regelmatig pakken we de bus en gaan we er een dagje op uit. Onder het motto ‘Weer eens wat anders’ kiezen wij dan bij voorkeur bestemmingen die bij een hoop kinderen nog onbekend zijn.

 • Breng-en haalservice

  Breng-en haalservice

  Onze Bus en 3 KIA Picanto’s zijn wereldberoemd in Leidsche Rijn, uiteraard halen we de kinderen uit school. Uniek is onze clubjes service. Als ouders dat willen brengen/halen wij kinderen kosteloos naar/van diverse sport of andere clubs in de buurt. Kinderen die broertje(s) of zusje(s) op Jansens Vlinder hebben kunnen daar naartoe worden teruggebracht zodat ouders hun kids maar op 1 locatie hoeven op te halen. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u mailen naar bso@kdvjansenenjansen.nl.

  Thuisbrengservicekinderdagverblijf jansen en jansen bus

  Als extra betaalde service is het mogelijk op een vooraf afgesproken tijdstip uw kind thuis te laten brengen. Bent u geïnteresseerd geraakt in buitenschoolse opvang Jansens Sidonia Pauwoogvlinder, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch Met Daphne en/of Eva op 030-2995100 of per mail naar bso@kdvjansenenjansen.nl.

  De BSO groep

  Jansens Sidonia Paperclip is een relatief kleine buitenschoolse opvang met slechts 36 kinderen. Dit geeft kinderen een veilig gevoel en is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Kracht is dat wij altijd vaste gezichten voor de groep hebben staan, ook in de vakantieweken. De groep is verdeeld in basisgroepen om kinderen activiteiten aan te kunnen bieden die passen bij hun leeftijd. Onze medewerkers hebben deels een pedagogische en deels een sport en welzijn achtergrond hetgeen een stabiele basis is voor een kwalitatief goede BSO.

  Faciliteiten

  Sportpark de Paperclip is een prachtige locatie met tal van sport en speelmogelijkheden. Uiteraard maken we vaak gebruik van de voetbalvelden van UVV, maar ook kunnen we in overleg gebruik maken van het jeugd honkbalveld , het beachvolleybalveld en de tennisbanen. Het prachtige Maximapark ligt om de hoek dus ook daar wordt, bv in de Bosspeeltuin, menig uurtje doorgebracht. We streven er naar elke dag lekker buiten te zijn en mocht het weer het echt niet toestaan dan hebben we het hele jaar door op Maandag Dinsdag en Donderdag de prachtige sporthal tot onze beschikking. De sporthal wordt ook vooral gebruikt voor workshops zoals breakdance, musicallessen, capoeira, kenpo, kickboxen, tennis, badminton.

  Kinderraad

  Onze activiteitenplanners Jeroen en Daphne zijn verantwoordelijk voor de 6-wekelijkse activiteitenplanningen. Veel input krijgen Jeroen en Daphne van de kinderen zelf. We hebben een democratisch gekozen kinderraad, die namens alle kinderen activiteiten, workshops, thema’s en uitstapjes aanleveren Een win-win situatie, de kinderen zijn betrokken en wij weten zeker dat de activiteiten die wij aanbieden ook daadwerkelijk leuk gevonden worden.

  Sfeerfilm Jansens Sidonia Paperclip

  Teamfoto Jansens Sidonia Paperclip

  kinderdagverblijf-jansen-en-jansen-locatie-jansens-sidonia-paperclip-team-1-1

about

Bezoek deze locatie

De huiselijkheid, de persoonlijkheid en de sfeer is kenmerkend voor al onze locaties. Met een enthousiast en ervaren team van pedagogisch medewerkers is het mogelijk de kwaliteit en persoonlijkheid te borgen! Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een bezoekje.