Gezelligheid tijdens het Kleurenfestival!

Op zondag 24 september was Kinderparadijs Jansens & Jansen aanwezig op het Kleurenfestival in het Julianapark. Dit festival werd dit jaar voor het eerst gehouden. Wij waren door de organisatie van dit festival gevraagd om een aantal kinderactiviteiten te organiseren. Dit leek ons erg leuk! Zeker omdat het Julianapark eigenlijk de ‘achtertuin’ is van onze kdv locaties Jansens Park en Jansens Huis. Onze kinderen zijn hier dan ook vaak te vinden.

Wat hebben wij genoten om zoveel blije kindergezichtjes te zien. De kinderen konden heerlijk springen op ons springkussen. Ook konden zij een ijsje knutselen en werden er heel veel paarse ballonnen uitgedeeld. Uiteraard was het schminken erg populair. Wij hebben er met elkaar voor gezorgd dat er op het terrein vele leeuwtjes, vlinders, Frozen prinsessen, piraten en zelfs een paar salami pizza’s rondliepen!

En wat boften wij met het weer. De hele middag hadden wij zon en een optreden van een reggae band maakte dit ultieme festival gevoel helemaal af. Wij zijn volgend jaar zeker weer van de partij, komen jullie ook?

Sfeerimpressie


Op de hoogte blijven van onze leuke activiteiten met het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang? Volg ons op Facebook en via deze site.