KDV Jansens Park

Over KDV Jansens Park

Op de website van het LANDELIJK REGISTER KINDEROPVANG zijn de inspectierapporten van de GGD te zien. Die zijn al jaren heel goed en daar zijn we trots op. Het is natuurlijk heel belangrijk om een goed uitgedacht PEDAGOGISCH WERKPLAN te hebben. Dit is de basis voor de kwalitatief uitstekende kinderopvang waar Kinderparadijs Jansen en Jansen bekend om staat.

Waar wij voor staan

Onze tweede locatie

Ons tweede kinderdagverblijf Jansens Park ligt in de wijk Zuilen op een unieke locatie met uitzicht op het Julianapark. Jansens Park voelt aan als Kleinschalig, Knus, goede sfeer, een kinderdagverblijf waar een ieder zich welkom voelt! Ons kinderdagverblijf biedt plaats aan maximaal 48 kinderen. Op de begane grond zijn twee groepen aanwezig hier ‘spelen’ de kinderen van baby/dreumesgroepen de Sjiraf en de Seebra. Op respectievelijk de 1e en 2e verdieping ‘spelen’ de kinderen van dreumes/peutergroepen de Ooliefant en de Paapegaaj.

Een ijzersterk team

De kracht van deze locatie zit hem in het feit dat dit een team is met een ijzersterke combinatie van ervaren pedagogische medewerkers gemixt met talentvolle jonge pedagogische medewerkers. Maar ook ‘zij-instromers’ die een carrière switch hebben gemaakt zijn door hun eigen ervaring van onschatbare waarde. Iedereen draagt bij aan een veilige en fijne sfeer en geeft zijn of haar eigen unieke input waardoor kinderen optimaal worden gestimuleerd.

Thema’s en activiteiten

Het hele jaar door wordt er gewerkt met thema’s. Hierbij zingen we liedjes, dansen we op muziek, lezen we boekjes en maken wij mooie creatieve knutsels. Er wordt gewerkt met dagritmekaarten om structuur en houvast aan de dag te brengen. Daarnaast is de speel en ontdekkingstuin ideaal om lekker te spelen en ravotten. Regelmatig gaan we wandelen door het mooiste park van Utrecht en maken we een rondje langs de dierenweide. En dat maakt ons kinderdagverblijf nog extra speciaal!

Rekentool kinderopvangkosten

Onze rekentool geeft een indicatie van uw kinderopvangkosten.

Ontmoet het team

Dit topteam zorgt er 5 dagen in de week voor dat ouders en/of verzorgers hun kinderen met een gerust hart kunnen achterlaten zodat zij zich op hun werk kunnen concentreren.
Fransien
FransienMedewerker sinds 2004
Lees verder
Ik werk al ruim 18 jaar bij Kinderparadijs Jansen en Jansen. Waarom ik hier zo lang werk? Het is een huiselijke, gezellige en kleinschalige locatie. De sfeer met collega’s onderling is erg fijn. Als er iets is, is het altijd bespreekbaar. Ook zijn de lijntjes met de leidinggevende kort, wat ik erg prettig vind. Het contact met ouders is ook heel open en gemoedelijk. Jansen & Jansen, ik kan het iedereen aanraden!
Lisa
LisaMedewerker sinds 2021
Lees verder
Het allerleukste van werken op Jansens park vind ik dat je met de kinderen lekker erop uit kunt gaan, naar de dierenweide, de speeltuin of picknicken in het park. Door de kleinschaligheid van de locatie heb ik een hechte band met mijn collega’s, kun je altijd bij de leidinggevende binnen lopen voor een praatje of vragen. Er zijn korte lijnen binnen het management, je wordt gezien als persoon en er is ruimte voor persoonlijke inbreng en ideeën. Bij Jansen en Jansen ben je zeker geen nummertje. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk!
Sabrina
SabrinaMedewerker sinds 2018
Lees verder
Hallo lieve ouders/verzorgers, Mijn naam is Sabrina en ik werk inmiddels al 6 jaar binnen Kinderparadijs Jansen & Jansen. Ik werk op de locatie Jansens park en ik vind het voor de kinderen erg leuk, dat wij een ontdekkingstuin hebben en van de zomer heerlijk kunnen wandelen in Julianapark. Ook vind ik het prettig, dat wij een kleinschalige locatie zijn, want je creëert een goede band met zowel de kinderen als de ouders.