Schrijf uw kind in

kinderdagverblijf jansen en jansen inschrijven U kunt uw kind op een van onze kinderdagverblijven inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen.

Inschrijven biedt geen garantie voor een plaatsje op ons kinderdagverblijf. U kunt altijd informeren of er al zicht is op een plaatsje op ons kinderdagverblijf. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar de leidinggevende van desbetreffende locatie onder vermelding van naam en inschrijfdatum.

Onze openingstijden zijn van 07:15 tot 18:15 uur. Wij zijn 11 uur per dag 52 weken per jaar open, m.u.v. twee studiedagen per jaar en de nationale feestdagen.

Voor meer informatie over de tarieven klikt u hier. Of u kunt mailen naar patrick@kdvjansenenjansen.nl

(Per de 1e of de 16e)
Plaatsing geschiedt aan de hand van de volgende factoren

  • De inschrijfdatum van uw kind
  • Leeftijd van uw kind ivm de samenstelling van de groep
  • Dag van de opvang
  • Locatie


Na inschrijving ontvangt u binnen enkele dagen een bevestiging van inschrijving. Wilt u een afspraak maken voor een rondleiding, heeft u vragen over de wachtlijst, wilt u wijzigingen doorgeven op het gebied van opvangwensen of wilt u wijzigingen doorgeven met betrekking tot persoonlijke gegevens kunt u terecht bij Sabine@kdvjansenenjansen.nl voor de locaties Jansens Huis & Park en bij Eva@kdvjansenenjansen.nl voor de locatie Jansens Vlinder.Na een eventuele rondleiding hoort u in principe niets meer van ons tot het moment dat wij u ook daadwerkelijk een aanbieding kunnen doen.* = Invoer verplicht