Inschrijven KDV

Schrijf uw kind in

U kunt uw kind op een van onze kinderdagverblijven inschrijven door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen.
Inschrijven biedt geen garantie voor een plaatsje op ons kinderdagverblijf. U kunt altijd informeren of er al zicht is op een plaatsje op onze buitenschoolse opvang.
Dit kunt u doen door een mail te sturen naar de leidinggevende van desbetreffende locatie onder vermelding van naam en inschrijfdatum.
Onze openingstijden zijn van 07:15 tot 18:15 uur. Wij zijn 11 uur per dag 52 weken per jaar open, m.u.v. twee studiedagen per jaar en de nationale feestdagen.

Plaatsing geschiedt aan de hand van de volgende factoren:
  • De inschrijfdatum van uw kind
  • Leeftijd van uw kind i.v.m. de samenstelling van de groep
  • Dag van de opvang
  • Locatie
 

Na inschrijving ontvangt u binnen enkele dagen een bevestiging van inschrijving. Wilt u een afspraak maken voor een rondleiding, heeft u vragen over de wachtlijst, wilt u wijzigingen doorgeven op het gebied van opvangwensen of wilt u wijzigingen doorgeven met betrekking tot persoonlijke gegevens kunt u terecht bij marjolein@kdvjansenenjansen.nl voor de locaties Jansens Huis & Park en bij eva@kdvjansenenjansen.nl voor de locatie Jansens Vlinder.

Na een eventuele rondleiding hoort u in principe niets meer van ons tot het moment dat wij u ook daadwerkelijk een plekje kunnen aanbieden.

Bij plaatsing van uw kind hebben wij een aantal gegevens nodig zoals geboortedata en BSN van zowel u als uw kind. Wanneer u zich vrijblijvend inschrijft bent u echter niet verplicht deze gegevens met ons te delen, het invullen van deze gegevens is dan ook op vrijwillige basis. Wanneer u deze gegevens met ons deelt gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Mocht uw kind niet geplaatst worden op ons kinderdagverblijf/BSO zullen wij uw gegevens verwijderen.