Onze locaties

Over onze locaties

Kinderparadijs Jansen & Jansen verzorgt kinderopvang en buitenschoolse opvang in de Utrechtse wijken Zuilen en Leidsche Rijn ’t Zand. Ben je als ouder op zoek naar kleinschalige, kwalitatief hoogwaardige opvang met een persoonlijk tintje waar het belang van de kinderen altijd op de eerste plaats komt, dan zit je bij ons goed. Kinderparadijs Jansen & Jansen werkt alleen met vaste gezichten, wij huren geen personeel in.
Onze teams bestaan uit een ideale combinatie van ervaring en jong pedagogisch talent. Iedereen is in dienst van Kinderparadijs Jansen & Jansen.

Over onze locaties

Kinderparadijs Jansen & Jansen verzorgt kinderopvang en buitenschoolse opvang in de Utrechtse wijken Zuilen en Leidsche Rijn ’t Zand. Ben je als ouder op zoek naar kleinschalige, kwalitatief hoogwaardige opvang met een persoonlijk tintje waar het belang van de kinderen altijd op de eerste plaats komt, dan zit je bij ons goed. Kinderparadijs Jansen & Jansen werkt alleen met vaste gezichten, wij huren geen personeel in. Onze teams bestaan uit een ideale combinatie van ervaring en jong pedagogisch talent. Iedereen is in dienst van Kinderparadijs Jansen & Jansen.

Kleinschalig met 5 locaties

Wij zijn een relatief kleine Utrechtse kinderopvangorganisatie bestaande uit:

2 Kinderdagverblijven en 1 BSO in de wijk Zuilen.

KDV_Jansen_en_Jansen-Locatiebutton-Huis

KDV Jansens Huis

KDV Jansens Park

BSO Jansens Apenkooi

1 Kinderdagverblijf en 1 BSO in de wijk Leidsche Rijn.

KDV Jansens Vlinder

BSO Jansens Sidonia Paperclip

Ouders, beleid en kwaliteit