Schrijf uw kind in

U kunt uw kind op een van onze buitenschoolse opvanglocaties inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen.

Inschrijven biedt geen garantie voor een plaatsje op ons buitenschoolse opvang. U kunt altijd informeren of er al zicht is op een plaatsje op onze buitenschoolse opvang. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar de leidinggevende van desbetreffende locatie onder vermelding van naam en inschrijfdatum.

Onze openingstijden zijn van 07:15 tot 18:15 uur. Wij zijn 11 uur per dag 52 weken per jaar open, m.u.v. twee studiedagen per jaar en de nationale feestdagen.

Voor meer informatie over de tarieven klikt u hier. Of u kunt mailen naar planning@kdvjansenenjansen.nl


Plaatsing geschiedt aan de hand van de volgende factoren

 

  • De inschrijfdatum van uw kind
  • Leeftijd van uw kind i.v.m. de samenstelling van de groep
  • Dag van de opvang
  • Locatie

 
Na inschrijving ontvangt u binnen enkele dagen een bevestiging van inschrijving. Wilt u een afspraak maken voor een rondleiding, heeft u vragen over de wachtlijst, wilt u wijzigingen doorgeven op het gebied van opvangwensen of wilt u wijzigingen doorgeven met betrekking tot persoonlijke gegevens kunt u terecht bij Marjolein@kdvjansenenjansen.nl voor de locaties Jansens Huis & Park en bij Eva@kdvjansenenjansen.nl voor de locatie Jansens Vlinder.

 Na een eventuele rondleiding hoort u in principe niets meer van ons tot het moment dat wij u ook daadwerkelijk een plekje kunnen aanbieden.

Bij plaatsing van uw kind hebben wij een aantal gegevens nodig zoals geboortedata en BSN van zowel u als uw kind. Wanneer u zich vrijblijvend inschrijft bent u echter niet verplicht deze gegevens met ons te delen, het invullen van deze gegevens is dan ook op vrijwillige basis. Wanneer u deze gegevens met ons deelt gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Mocht uw kind niet geplaatst worden op ons kinderdagverblijf/ BSO zullen wij uw gegevens verwijderen.