KDV Jansens Huis

KDV_Jansen_en_Jansen-Banner-icoon-Jansens-Huis

Over KDV Jansens Huis

Op de website van het LANDELIJK REGISTER KINDEROPVANG zijn de inspectierapporten van de GGD te zien. Die zijn al jaren heel goed en daar zijn we trots op. Het is natuurlijk heel belangrijk om een goed uitgedacht PEDAGOGISCH WERKPLAN te hebben. Dit is de basis voor de kwalitatief uitstekende kinderopvang waar Kinderparadijs Jansen en Jansen bekend om staat.

Waar wij voor staan

KDV_Jansen_en_Jansen-Blob-Foto-Jansens-Huis-Eerste-Locatie

Onze eerste locatie

Jansens Huis is onze eerste en tevens kleinste locatie van Kinderparadijs Jansen en Jansen. Wij zijn gevestigd aan de Réaumurlaan 27 te Utrecht in de wijk Zuilen. In totaal hebben wij plek voor maximaal 20 kinderen, verdeeld over onze baby/dreumesgroep de Liefebees en onze dreumes /peutergroep de Krookodil.
KDV_Jansen_en_Jansen-Blob-Foto-Jansens-Huis-Liefebees&krokodile

Liefebees en Krookodil

De Liefebees heeft een eigen dakterras waar de baby’s en dreumesen heerlijk kunnen spelen en ze kunnen er zelfs slapen in ons speciale buitenbed. Ook de kinderen van de Krookodil kunnen heerlijk buiten spelen in de voor- of achtertuin die aangrenzend aan de groep is, ideaal! Als je aan Jansens Huis denkt, dan denk je aan: gezelligheid, huiselijk, knus en persoonlijk. Ons topteam bestaat uit ervaren, professionele medewerkers met liefde en aandacht voor de kinderen, de ouders en/of de verzorgers.
KDV_Jansen_en_Jansen-Blob-Foto-Jansens-Huis-activiteiten

Thema’s en activiteiten

Op het moment dat wij aan het werk zijn, zorgen wij er voor dat de kinderen een leuke, gezellige en uitdagende dag hebben met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Dit doen wij door binnen de thema’s, die wij bij Kinderparadijs Jansen en Jansen hebben, leuke activiteiten aan te bieden die de verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren die passen bij de leeftijd van de kinderen. Je kan denken aan: dansen, zingen, voorlezen, knutselen, spelletjes spelen maar ook bijvoorbeeld op een gegeven moment zelf een flesje vasthouden of met een vorkje de boterham eten, zelf de jas aan doen, zelf knippen of helpen met de was of de tafel dekken.

Rekentool kinderopvangkosten

Onze rekentool geeft een indicatie van uw kinderopvangkosten.

Ontmoet het team

Dit topteam zorgt er 5 dagen in de week voor dat ouders en/of verzorgers hun kinderen met een gerust hart kunnen achterlaten zodat zij zich op hun werk kunnen concentreren.
Marjolein
MarjoleinMedewerker sinds 2008
Lees verder
In september 2008 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker van Jansens Park. 6 jaar geleden kreeg ik van Dorien en Patrick de kans om als leidinggevende van Jansens Park en pedagogisch coach van heel Kinderparadijs Jansen en Jansen te starten. In de zomer van 2020 heb ik locatie Jansens Park ingeruild voor Jansens Huis. Ik heb het erg naar mijn zin op deze locatie en voel mij er helemaal thuis. Het contact met ouders, kinderen en medewerkers maakt het werk iedere dag weer een feestje.
Kaylee
KayleeMedewerker sinds 2018
Lees verder
Ik werk al bijna 5 jaar bij Kinderparadijs Jansen en Jansen. Ik ben werkzaam op de locatie Jansens Huis (De Krookodil). Dit is de kleinste locatie van Jansen en Jansen, een hele leuke plek om te werken! Ons team is erg klein en dat vind ik prettig werken. Ik vind het erg leuk om met de kinderen te wandelen naar het park, daar naar de dieren te kijken of te spelen in de speeltuin. Er zit een tuin aan onze groep vast, wat erg prettig is! Zo kunnen de kinderen als het prima weer is, lekker vaak naar buiten toe.
Jocelyn
JocelynMedewerker sinds 2021
Lees verder
Op Jansens huis voel ik mij veilig en heerst er een prettige werksfeer. De Liefebees is huiselijk en knus waardoor er veel aandacht is voor de kinderen. Wij werken met leuke thema’s waardoor wij de kinderen elke keer nieuwe passende activiteiten kunnen bieden. Dorien en Patrick zijn hele fijne werkgevers en staan echt altijd voor ons klaar, we kunnen met alles bij hun terecht. Wij voelen ons zeer gewaardeerd en gelijkwaardig. Al met al een superfijne werkgever/ goede kinderopvang om voor te werken!