Over ons

Meer over ons

Kinderparadijs Jansen & Jansen is inmiddels al 22 jaar een begrip in Utrecht.

Ook in 2001 was er al een tekort aan kinderopvang en hebben Wij, Dorien en Patrick, besloten zelf de regie te nemen over de opvang van onze toen net geboren oudste dochter Yentl. Saar en Plien volgden in 2003 en 2007. Ook zij zijn ‘groot’ geworden bij Jansen & Jansen.

Inmiddels noemen wij Kinderparadijs Jansen & Jansen onze uit de hand gelopen hobby. Groei van de organisatie is nooit ons doel geweest. We hebben een paar mooie kansen gekregen en met beide handen aangepakt. Een aantal kansen hebben we bewust laten liggen omdat wij vinden dat er een balans moet zijn tussen wat je kan en wat je wilt.

Wij willen vooral knusse, gezellige en persoonlijke kinderopvang verzorgen en beiden hebben wij de ambitie om de beste te zijn en te blijven in wat wij doen. Belangrijker nog dan onze prestatie is de prestatie die ons fantastische team levert. Zij bepalen uiteindelijk onze kwaliteit, waarbij het onze taak is alle randvoorwaarden tot in de puntjes te verzorgen en te zorgen dat Kinderparadijs Jansen & Jansen een fijne plek is voor Kinderen, Medewerkers én Ouders.
KDV_Jansen_en_Jansen-Door-en-Pat

Maatschappelijk betrokken

Samen moeten we het doen. Niet alleen met iedereen binnen Kinderparadijs Jansen & Jansen ook met de buurt en de wijk. Wij kopen daar waar mogelijk lokaal onze producten in bij oa boer Goes en Bakkerij Verkerk. We steunen de sportclubs waar onze kinderen nu en straks gaan sporten ( Elinkwijk, Zuilense Tennis Club, UVV, HC Rijnvliet en LTC Vleuten De Meern ) Daarbij richten wij ons voornamelijk op de jongste jeugd en hun recht om lekker en gezond te kunnen sporten.
Gezond zijn en blijven en het recht op gelijke kansen voor iedereen vinden wij ook heel belangrijk.

Kinderparadijs Jansen & Jansen steunt daarom als zakenvriend het KWF en het ondernemers voor ondernemers netwerk van Oxfam Novib, het meest trots zijn we nog op onze 3 sponsorkinderen in Gambia (Binta, Fehja en Ebrima) die wij door hen te steunen een kans geven op goed onderwijs en hopelijk een prachtige toekomst.