Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen zijn gestart. Hier besteden wij graag aandacht aan op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties in Utrecht.

Op Jansens Huis en Jansens Park was er als start een gezellig voorleesontbijt georganiseerd. Alle kinderen en juffen mochten in hun pyjama naar het kinderdagverblijf toekomen! De kinderen werden voorgelezen door de papa van Myrthe, de mama van Dette en door juf Laura.

Het boek Ssst! De tijger slaapt werd bij de peuters voorgelezen. De kinderen luisterden aandachtig naar het verhaal over de tijger.

T/m 3 februari komen er verschillende ouders voorlezen op de groepen, wat het voor de kinderen natuurlijk ook nog heel speciaal maakt.

Op Jansens Vlinder werden de voorleesdagen afgetrapt met z’n allen op de gang. Juf Monique las aan de kinderen ook het boek ‘Ssst! de tijger slaapt’ voor. Daarnaast hebben de BSO kinderen een aantal keren boekjes voorgelezen aan de kinderen van het kinderdagverblijf. Wat deden zij dit goed en wat waren de kinderdagverblijf kinderen enthousiast hierover!

Ook hebben de BSO kinderen een bezoek gebracht aan de bibliotheek om leuke boeken uit te zoeken. Dankzij hun hulp is er voor de komende weken genoeg (voor)leesvoer aanwezig ;-).

Sfeerimpressie


Op de hoogte blijven van onze leuke activiteiten met het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang? Volg ons op Facebook en via deze site.